Leveringsvoorwaarden


ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

Meerderjarigheid
Elke koper dient erkend meerderjarig te zijn of bij de bestelling door een meerderjarige te zijn bijgestaan. CHAKRASIERADEN is niet aansprakelijk voor aankopen gedaan door minderjarigen.

U kunt te allen tijden de bestelprocedure stoppen, zonder enige gevolgen. Indien u meerdere artikelen in een koop bestelt, wordt er slechts 1 maal verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal artikelen dat in één bestelling gekocht wordt. 

Zichttermijn en Verplichting tot afname
Indien u het bestelformulier heeft verzonden heeft u een zichttermijn van 7 dagen. Indien de artikelen dan niet onbeschadigt terug ontvangen zijn, verbindt u zich hiermee tot de aanschaf van de op het bestelformulier aangegeven artikelen. Annulering van de bestelling zal hierna niet meer kunnen plaatsvinden. Bij terugsturen van de aankoop ontvangt u een tegoed bon voor het bedrag van de aankochte artikelen.

Prijzen en Verzendkosten
De betaling vindt plaats via overboeking vooraf of Paypal.  Het bankrekeningnummer staat vermeld op het bestelformulier wat u in de email ontvangt, na plaatsing van de bestelling. 
De betaling via de bank dient binnen 3 werkdagen na de besteldatum op de rekening ontvangen te zijn.

Al onze prijzen zijn in euro's en incl. BTW. De actuele prijzen staan vermeld bij de verzendinformatie. Bij verzending zijn een deel van de verpakkings- en de verzendkosten voor de koper. Indien niet de juiste verzendkosten geselecteerd is, zal het artikel niet verzonden worden! 

Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Indien er aantoonbaar een foutieve prijs op de site vermeld staat, is CHAKRASIERADEN gerechtigd het artikel niet voor die prijs te leveren.

Het advies is om bestelling vanaf € 50,-- per pakket post te verzenden, zodat het verzekerd is. Chakrasieraden is niet aansprakelijk voor het zoekraken van niet verzekerde verzendingen.

Afhalen
U kunt altijd kiezen om de bestelling af te halen. Dit kan alleen op afspraak. De verzendkosten komen dan uiteraard te vervallen.

Reclamaties en aansprakelijkheid
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden of in goede staat zijn afgeleverd. Indien dit niet het geval is, dient u CHAKRASIERADEN daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen drie (3) werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

Indien is aangetoond dat producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, verkeerd geleverd zijn, of niet in goede staat zijn ontvangen, heeft CHAKRASIERADEN de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten, dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. 
Retourneren gebeurd altijd op kosten van de klant. Echter zal CHAKRASIERADEN u bij schade of breuk, altijd eerst de mogelijkheid bieden een bewijs daarvan te leveren door middel van het toesturen van een digitale foto, welke gemaakt dient te worden van het betreffende product en van een dusdanige kwaliteit is, dat de schade duidelijk zichtbaar is. Indien deze onomstotelijk tonen dat er sprake is van schade of breuk, welke zijn ontstaan door het vervoer van de producten tussen CHAKRASIERADEN en het afleveradres, zal CHAKRASIERADEN de producten vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan restitueren, zonder dat producten op kosten van de klant hoeven te worden retour gezonden.  

Indien de klant een pakket met duidelijk ernstige zichtbare schade aanneemt, vervalt daarmee het recht op een eventuele schadevergoeding. Dit geldt uitsluitend voor pakketten die worden aangeboden met ernstige zichtbare schade, waarvan aangenomen mag en kan worden, dat de inhoud mogelijkerwijs, (ernstig) beschadigd is.