Kettingen van Mineraal op naam

 | 

Sugiliet


Sugiliet hanger met gematteerd eikenblad

Sugiliet hanger met gematteerd eikenblad
Afmeting hanger: 27 x 24 mm kraal: 10 mm

Prachtige Sugiliet hanger van een hoge kwaliteit. 

Sugiliet is een steen die spirituele liefde en wijsheid vertegenwoordigt. De steen helpt om consequent volgens eigen waarheid te leven zonder zich te laten afleiden. Het helpt je om je spirituele doelen te bereiken. Integreert het subtiele met het materiele. Het coördineert de linker en de rechter hersenhelft. Helpt bij leerproblemen en fysieke behendigheid. Het stimuleert positieve gedachten en vergeving, het vermindert psychische spanningen, verzacht verdriet en woede en helpt bij angsten, paranoïa, schizofrenie en autisme. Vermindert spanning tussen wat je wilt en wat mogelijk is. Vooral een steen voor gevoelige mensen. Stelt je in staat om met je dagelijkse omgeving om te gaan. 

Fysiek heeft sugiliet een positief effect op de zenuwen en hersenen en verzacht hevige pijn. De steen kan gebruikt worden bij hoofdpijn, epilepsie en motorische stoornissen.

Symboliek van de Eik
De eik wordt gezien als de koning van het bos. De vrijstaande eik is symbool van (mannelijke) kracht, seksualiteit, macht en een lang leven. Hij is verbonden met vuur en vruchtbaarheid. Hij is tevens zinnebeeld van gastvrijheid. Eikenhout wordt als onverwoestbaar beschouwd en is daarom het symbool van de onvergankelijkheid. De eik is ook het symbool van onsterfelijkheid en eeuwig leven. Al in de oudheid werd aan overwinnaars een lauwerkrans van eikenbladeren gegeven ten teken van onvergankelijke roem. De eik straalt kracht uit. Hij is de plant met de symbolische waarde: Kracht, onoverwinnelijkheid en de koning van de bomen. 
In de Griekse oudheid stond de boom symbool voor het verbinden van de Goden met de mensen. In de Keltische cultuur staat de eik symbool voor moedig.
De eik staat symbool voor de wijsheid, voor het zoeken naar waarheid. In met name de Keltische cultuur stond hij bekend als boom der wijsheid. Er werd onder het groot bladerdak van de boom lesgegeven. 


Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 13.50


Voorraad: 1


Aantal