Merkabah


MER KA BAH
Het woord Merkaba(h) komt uit het oude Egypte, maar komt ook terug in het Joodse geloof en de Kaballa.

Mer = Licht / Ascentie
Ka = Geest
Ba(h) = Lichaam

MerKaBah is een vorm/energie die lichaam en geest in beweging kan brengen en kan ‘Verlichten’. De Merkabah is een stervormige Tetrahedron. Een van de lichtlichamen om ons heen. Je kan de MerKaBah beschouwen als een soort voertuig om je te verplaatsen in het Universum. 

Goudsteen rode Merkabah hanger aan zilveren ketting

Goudsteen rode Merkabah hanger aan zilveren ketting
Afmeting: 22 mm

Schitterende rood Goudsteen Merkabah hanger aan zilveren ketting.

Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. 

Fysiek heeft goudsteen een positieve werking op de maag, nieren, voortplantingsorganen en prostaat. Schenkt warmte en vitaliteit.

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 8.50


Voorraad: 4


Aantal  Rhodoniet Merkabah hanger aan zilveren ketting

Rhodoniet Merkabah hanger aan zilveren ketting
Afmeting: 24 mm

Rhodoniet Merkabah hanger aan zilveren ketting. 

De healing point hanger kan als gewone ketting gedragen worden, maar ook gebruikt worden bij een behandeling of als pendel.

Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel te houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Steunt je in perioden van transformatie, vooral als de verandering geen eigen keuze is. Helpt je om sterke, ware gevoelens te uiten. Richt je emoties op een doel. Verdrijft negatieve gedachten, verwarring en angst. Vergroot de effectiviteit en gevoeligheid van meditatie. Maakt diepe behoeften zichtbaar. Helpt je om jezelf hoorbaar te maken, verbetert communicatiekanalen en wederzijds begrip.

Ook fysiek geneest rhodoniet (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, vruchtbaarheid, artritis, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziektes.

Wordt per brievenbuspost verstuurd. 


euro 8.50


Voorraad: 3


Aantal  Kwarts gesmolten blauwe Merkabah in spiraal

Kwarts gesmolten blauwe Merkabah in spiraal
Afmeting: 40 x 20 mm

Prachtige blauwe Gesmolten Kwarts Merkabah in verzilverde spiraal. Hangt aan zilveren ketting. 

Gesmolten kwarts ontstaat door smelting van kwarts kristallen onder zeer hoge temperatuur, zoals in een vulkaan. Deze kwartskristallen hebben een zeer hoge zuiverheid .  

Gesmolten Kwarts geeft vrede, rust en zekerheid. Bevordert de innerlijke zelfbeheersing, zodat goedheid, zuiverheid en onbezorgdheid de vrije loop krijgen. Bevordert tolerantie en zachtheid. Sneeuwkwarts is een goede steen voor mensen die (te) veel verantwoordelijkheden op zich nemen en zich graag onmisbaar maken maar daardoor grote beperkingen evaringen en het gevoel hebben geleefd te worden. Het helpt om terug te gaan naar jezelf en gelijkwaardige en gebalanceerde (vriendelijke en amoureuze) relaties aan te gaan en te onderhouden. Ook vermindert het de neiging om een slachtofferrol aan te nemen en helpt het om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag. Sneeuwkwarts helpt om sociale vaardigheden en omgangsvormen, zoals tact, samenwerking, denken voor je iets zegt,  te versterken. Spiritueel helpt de steen om in contact te komen met je innerlijke bron. Sneeuwkwarts is net als bergkristal een sterk geneeskrachtige steen maar heeft een zachtere en geleidelijkere werking.Fysiek sterkt het de ogen, het gehoor, de huid, de lymfklieren en het weefsel. Het werkt zuiverend, vitaliserend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.Het is een beschermende steen tijdens de zwangerschap.   

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 12.50


Voorraad: 1


Aantal